IZMIR KEBAB

Recentebeoordeling


4 sterren uit 111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Izmir Kebab. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:18 Eten was koud! Frieten slap.. vlees koud.. Gebeld.. ze hebben ons eten opnieuw gemaakt.. opbieuw 45 moeten wachten en het was nog niet schitterend... jammer maar helaas.. wij bestellen hier niet meer..
4 mei 2024 om 12:02 pizza was al koud
13 apr 2024 om 0:40 Bezorger belde mij verstand hem niet & belde naar de restaurant zelf daar goed geholpen maar eten was jammer genoeg koud en bijna 40€ voor pittashotel kapsalon & pizza met salami top echt top nie aanraden
26 mrt 2024 om 6:32 Het was lekker . maar het was niet meer zo warm als anders
25 mrt 2024 om 7:21 De pita’s waren ruim voldoende. Veel vlees in ieder geval. Spijtig dat we er niet met volle teugen konden van genieten doordat het bij de levering zo goed als koud was. Hadden we zo geen grote honger hadden we het direct terug gestuurd. 30’ amai
16 mrt 2024 om 0:17 Vriendelijke bezorger, volgde instructies goed op. Ruim voldoende eten met goede smaak
8 mrt 2024 om 23:42 Lekker
3 mrt 2024 om 8:09 Super lekker en snelle service de beste
2 mrt 2024 om 21:40 Beste
28 feb 2024 om 10:57 Het eten was snel gelevert, maar spijtig genoeg koud ,echt koud. Dat zijn we van Take away niet gewoon.
18 feb 2024 om 20:06 Lekker
13 feb 2024 om 7:11 Altijd beste